Bakker in Barnevel en Ede

Van Der Veer Kennisquiz

Welkom bij de Van Der Veer Kennisquiz

Echte Bakkers sinds 1990 | Echte Friezen werden echte Barnevelders. Jaap en Aukje van der Veer bouwden vanaf 1990 een succesvolle bakkerij op en zijn niet meer weg te denken uit Barneveld. Inmiddels werken ook zoons Lammert en Remco in het bakkersbedrijf en samen met een sterk team zijn ze smaakmakers in Barneveld en sinds mei 2018 ook in Ede. De bakkerij van Van der Veer speelt voortdurend in op de wens van de klant.

Jullie zijn de sleutel tot het succes!

Goede vakkennis en klantgerichtheid is heel voornaam zodat we onze klanten goed kunnen helpen en onze goede naam kunnen waarmaken! Daarom willen we je uitnodigen tot het spelen van de Van Der Veer Kennisquiz. We willen dat je voor elke beschikbare module een certificaat behaald. Een certificaat behaal je wanneer je een score van 80% of hoger behaald. De kennis die benodigd is voor het spelen van de kennisquiz tref je onder andere aan op onze website en webshop, maar ook op de website van onze branchevereniging: www.brood.net

Lees goed de vragen en denk na voordat je een antwoord geeft. Nadat je een antwoord hebt gekozen wordt jouw keuze namelijk geblokkeerd en krijg je direct te zien of het gegeven antwoord goed is (met uitzondering van open vragen). Na het afronden van de quiz krijg je op je scherm en in je mailbox de uitgebreide antwoorden te zien. Lees deze antwoorden goed want je treft daar veel extra kennis en informatie aan.

Alvast bedankt voor je deelname!
Remco | Van der Veer, Echte Bakker

Start nu de gewenste module en test je kennis!


Speel de module Productkennis door HIER TE KLIKKEN

Barneveld Ede