Beestenbende en taart!

Van der Veer doet bijdrage aan knuffelfarm

Bij de opening van onze winkel, hebben we gasten gevraagd niet met een bos bloemen of fles wijn te komen (degene die we hebben gehad waren overigens wel heel erg mooi en zeker gewaardeerd 😃), maar een donatie te doen, zodat daarmee de lokale samenleving ondersteund kan worden. Het totale opgehaalde bedrag is €3015,-.
Barneveldse bedrijven, leveranciers en andere genodigden hartelijk dank voor jullie donatie. Wij gaan ervoor zorgen dat dit ten goede komt en houden jullie ervan op de hoogte via Facebook!
De eerste donatie is gedaan aan Neboplus Zorgcentrum. Afgelopen 1 oktober (Nationale Ouderendag) is er een knuffelfarm op bezoek geweest. Dit is door de ouderen zéér leuk ontvangen!
Neboplus Zorgcentrum: “Remco van der Veer (Echte Bakker van der Veer) sponsorde de Nationale Ouderendag afgelopen vrijdag 1 okt. De bakker zorgde voor heerlijk vers gebak voor onze bewoners én leverde ook nog eens een financiële bijdrage aan de jaarlijkse knuffelfarm in het kader van Dierendag vandaag. Er werd volop geknuffeld, geaaid en genoten van het gezellige moment samen. “Dit mag elke week wel”, aldus de aanwezige bewoners.”
Barneveld Ede