Taart bestellen

Taart bestellen

Taart bestellen. Het staat waarschijnlijk al op je to-do-list voor je verjaardag, receptie of andere feestelijke bijeenkomst. Gelukkig kan dat tegenwoordig razendsnel via WhatsApp, mail of een telefoontje. Weinig tijd om taart af te halen? Geen probleem. De Echte Bakker komt jouw taart bezorgen. Bestel je vandaag voor 17:30 uur, dan is je taart morgen klaar op het gewenste tijdstip. Dat geldt natuurlijk ook voor gesorteerd gebak, de Gelderse Verleiding, saucijzenbroodjes en andere heerlijke traktaties.

Welke taart is jouw favoriet?

Het mooie aan taart bestellen bij de Echte Bakker is dat de taart speciaal voor jou wordt gemaakt. Welke smaken vind je lekker? Voor hoeveel personen is de taart? Ga je voor een klassieke verjaardagstaart, verrassende fototaart, taart met bedrijfslogo of wil je toch een speciale kindertaart bestellen? Je merkt het al, er is enorm veel te kiezen bij taart bestellen. Wij helpen je graag!

Kindertaart bestellen

In 1993 introduceerden we vol trots de fototaart in de regio Barneveld. Jaren later is de fototaart nog altijd populair. Net als de speciale kindertaarten, een feestje om naar te kijken en om te proeven. Kindertaart bestellen kan ook door een foto van een taart naar ons te mailen. Onze banketbakker laat zich graag inspireren.

Taart bezorgen

Wil je dat wij de taart bezorgen, bijvoorbeeld thuis of op je werk? Geen probleem. Voor taart bezorgen in de bebouwde kom van Barneveld en Ede rekenen wij een kleine vergoeding. Bij andere locaties is het tarief voor bezorging in overleg.

JA, IK WIL TAART BESTELLEN

Barneveld Ede